2D GABION PRAKTIK KERÍTÉSEK

A PRAKTIK 2D GABION KERÍTÉS ELŐNYEI

 • A 2D PRAKTIK gabion rendszer előnye, hogy a variálható magassága 63 és 203 cm között van, valamint 19 cm vastagságú.
 • Villanyóra és gázóra beépítését lehetővé teszi a 2D PRAKTIK gabion kerítésrendszer.
 • Könnyű és gyors összeszerelés. A kivitelezés száraz eljárással történik, így egész évben lehetséges. A 2DPRAKTIK kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Moduláris rendszerről van szó, ezért az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek.
 • A 2D PRAKTIK gabion rendszer egyszerű megoldásokat kínál a kerítések telepítésére,kaszkádok esetében vagy akár lejtőkön is.
 • A 2D PRAKTIK kerítés 19 cm vastagságának köszönhetően minimális mennyiségű kőtöltés szükséges.
 • A felhasznált anyagok (acél, kő) újrafeldolgozhatósága és természetes benyomása, amely szépen illeszkedik a terepbe és nem zavarja, ökológiai jelleget kölcsönöz neki, ennek köszönhetően védett természeti területeken és a nemzeti parkokban is felhasználhatók.
 • A gabionoknak modern és kellemes a kinézete. A kerítések közötti legújabb trendeket jelenleg a gabion rendszerek határozzák meg.
 • Felületi színkezelésre is van lehetőség. ANTRACIT vagy ZÖLD porfestékkel vagy bármilyen árnyalattal a RAL színskála színei közül.
 • A 2D PRAKTIK gabionkerítés kitöltése különféle, általánosan elérhető kőfajtákkal lehetséges. A kertépítészetben a kő régóta az egyik legkedveltebb díszítő elemek közé tartozik és népszerű építőanyag.
 • A főutak melletti házaknál zajvédelem céljából is kiváló. Hozzájárul a magánélet minőségének fokozásához és az életkomforthoz.A 2D PRAKTIK kerítésrendszer elnyeli és csillapítja a forgalmas út vagy forgalmas utca okozta zajokat.
 • Könnyű szétszerelés. Későbbi módosítások, forma alakításának lehetősége, a töltelék megváltoztatása vagy maga az áthelyezés, előnyös, mint ideiglenes kerítés megoldás.
 • Karbantartás nélküli 2D PRAKTIK gabion rendszer.
 • A 2D PRAKTIK gabion kerítésrendszer élettartama legalább 50 év.

HORGANY

2D GABION PRAKTIK KERÍTÉSEK cynk

GALFAN felületkezelés

ANTRACIT, ZÖLD

2D GABION PRAKTIK KERÍTÉSEK antracit

GALFAN felületkezelés + ANTRACIT szinterezés (RAL 7016) vagy ZÖLD (RAL 6005)

Kérése alapján (amelynek tartalmaznia kell a kerítés magasságát és teljes hosszát (az alakzat egyszerű rajza)), amelyet elküld nekünk az ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu e-mail címre, kidolgozzuk Önnek a PRAKTIK gabion kerítés pontos árát és azonnal válaszolunk Önnek.

Alternatív megoldásként hívjon minket elérhetőségi telefonszámainkon, ahol örömmel válaszolunk kérdéseire.

MŰSZAKI LEÍRÁS

A 250 cm hosszú 2D PRAKTIK kerítésrendszer öntartó acélszerkezetből áll. Két különálló hegesztett hálóból áll, 5×20 cm-es rácsokkal és két tűzihorganyzott acéloszlopból. Felületkezelés GALFAN, a RAL színskála antracit vagy zöld színeiben is. Az egész 2D PRAKTIK gabionrendszer előnye a változó magassága(63 – 203 cm), valamint a konstans szélesség (19 cm). Nagy előnye az egyszerű, moduláris felszerelés az előre elkészített furatokba betonozott oszlopokra. Ezután külön hegesztett hálókat akasztanak a bebetonozott oszlopokra. Az oszlopok szerkezete úgy van kialakítva, hogy a hegesztett hálókat ne kelljen utólagosan rögzíteni (csavarozni). A 2D PRAKTIK kerítéshálókat távtartó horgok kötik össze, amelyek megakadályozzák a szerkezet megnyúlását, ha kővel töltik meg azokat. Minden egyes kerítésrész hossza 250 cm, és létrehozhat egy komplett kész kerítést a kívánt hosszúsággal, ha az egyes kerítésrészeket oszlopokkal köti össze. Az utolsó kerítésrész a fogó segítségével rövidíthető a kívánt hosszúságra. Az oszlopokat úgy tervezték, hogy ne zavarják a kerítés összbenyomását. Sokéves tapasztalatunkat alkalmaztuk a kerítés problémás helyeinek eltávolításánál, például a sarkokban, a kerítés áttérésében a kapukra, illetve a kerítések befejezésére.

 

 

Méretek:

 

1 darab panel hossza 250 cm (rövidítés lehetősége kívánt hosszúságra)
A hegesztett háló rácsainak nagysága 5×20 cm.
Oszlopok 2 mm vastag profilozott lemezből.
A kerítés külső vastagsága 19 cm.
A kerítés minimális magassága 63 cm, a kerítés maximális magassága 203 cm.

Felületkezelés:

alap cink felületkezelés.
megrendelésre: HORGANY(GALFAN) + ANTRACIT (RAL 7016) vagy ZÖLD (RAL 6005) SZINTEREZÉS

2D GABION PRAKTIK KERÍTÉSEK méretek

BETONBA HELYEZÉS MÓDSZERE

2D GABION PRAKTIK KERÍTÉSEK BETONBE HELYEZÉS MÓDSZERE

A TÁBLÁZATRA SZERELÉS MÓDSZERE

2D GABION PRAKTIK KERÍTÉSEK A TÁBLÁZATRA SZERELÉS MÓDSZERE

A RÖGZÍTŐKAPCSOK MEGFELELŐ ELOSZTÁSÁNAK ÚTMUTATÓJA 250 CM-es 2D PRAKTIK kerítéshez

A 2D PRAKTIK kerítésrendszer megvásárlásakor a szerelési távolság horgai mindig a csomag részét képezik. A kerítés helyes és tökéletes végleges megjelenése érdekében nagyon fontos, hogy megtartsuk a pontos számot, valamint az egyes horgok közötti szabályos távolságot minden sorban. Minden sorban 5 darab horgot kell használni, kivéve a felső sort, ahol 3 darabot használunk.

A RÖGZÍTŐKAPCSOK MEGFELELŐ ELOSZTÁSÁNAK ÚTMUTATÓJA 250 CM-es 2D PRAKTIK kerítéshez

2D PRAKTIKÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK

A 2D PRAKTIK kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Mivel a kerítés részét képező, összekötő anyagot használó moduláris rendszerről van szó, az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek. A 2D PRAKTIK kerítésrendszerrel a telepítési utasítások mindig a mellékelt kerítések részét képezik. Az említett szerelési utasításokat a https://gabionoklemon.hu/osszeszerelesi-utmutato-praktik/ oldalon találja. A PRAKTIK gabion kerítés megtölthető bármilyen viszonylag tartós anyaggal, például bányakővel, kavicsokkal, téglával stb.Mivel a PRAKTIK Gabion kerítés öntartó, kőbetét nélkül is ellátja a kerítés funkcióját.

A 2D PRAKTIK GABIONOSZLOP MÉRETE

A PRAKTIK KERÍTÉSRENDSZER VÁLTOZATOS FELHASZNÁLÁSA

Minden VÁLTOZAT szabványos, 2,5 m hosszú egységekből készül (karfogóval vágva – nem fűrészelve – az összeszerelés során szabhatja a kívánt méretre)

PRAKTIK –Villamos fogyasztásmérő, gázóra és bejárati kapu beépítése

PRAKTIK –Villamos fogyasztásmérő, gázóra és bejárati kapu beépítése

Kerítés a szeméttároló körül PRAKTIK rendszerből

Kerítés a szeméttároló körül PRAKTIK rendszerből

 2D PRAKTIK gabion oszlop és alacsony fal + kitöltő kerítéspanel

 2D PRAKTIK gabion oszlop és alacsony fal + kitöltő kerítéspanel

2D PRAKTIK gabion oszlop és alacsony fal + kitöltő fatáblák

2D PRAKTIK gabion oszlop és alacsony fal + kitöltő fatáblák

GABIONOSZLOPOK PRAKTIK + kerítéspanel 2D PRAKTIK

GABIONOSZLOPOK PRAKTIK + kerítéspanel 2D PRAKTIK

Gabion oszlop PRAKTIK + KITÖLTÉS FATÁBLÁK

Gabion oszlop PRAKTIK + KITÖLTÉS FATÁBLÁK

Gabion kerítés PRAKTIK + kerítés elem 2D PRAKTIK

Gabion kerítés PRAKTIK + kerítés elem 2D PRAKTIK

Gabion kerítés PRAKTIK + kerítés elem FATÁBLÁK

Gabion kerítés PRAKTIK + kerítés elem FATÁBLÁK

2D GABIONKERÍTÉSEK VIZUALIZÁLÁSA