GABION PRÉMIUM KERÍTÉSEK

A PRÉMIUM GABION KERÍTÉS ELŐNYEI

  • A kerítés alakjának változékonysága. A gabionoszlop kombinálható alacsony fallal, akár fakitöltéssel – FATÁBLÁVAL. Sok változat lehetséges, különféle nem hagyományos kerítésfalak, kerti sarok vagy kerítések létrehozásának lehetőségével. A gabion PRÉMIUM kerítés teljes kinézete látható oszlopelemek nélkül lett megoldva.
  • Lehetőség nyílik a villamos és gáz fogyasztásmérő beépítésére közvetlenül a kerítésbe.
  • Könnyű és gyors összeszerelés. A kivitelezés száraz eljárással történik, így egész évben lehetséges a telepítés. A PRÉMIUM kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Mivel a kerítés részét képező, összekötő anyagokat használó moduláris rendszerről van szó, az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek a kivitelezéshez.
  • A felhasznált anyagok. (Acél, kő) újrafeldolgozhatósága és természetes benyomása, amely szépen illeszkedik a terepbe és nem zavarja, ökológiai jelleget kölcsönöz neki, ennek köszönhetően védett természeti területeken és a nemzeti parkokban is felhasználhatók.
  • A gabionok modern és kellemes kinézete. A kerítések közötti legújabb trendeket jelenleg a gabion rendszerek határozzák meg.
  • A kerítés feltöltése különféle, általánosan elérhető kőfajtákkal lehetséges. A kertépítészetben a kő régóta az egyik legkedveltebb díszítő elemek közé tartozik és népszerű építőanyag.
  • A főutak melletti házaknál zajvédelem céljából is kiváló. Hozzájárul a magánélet minőségének fokozásához és az életkomforthoz.
  • Könnyű szétszerelés. Későbbi módosítás során a forma alakításának lehetősége, a töltőanyag megváltoztatása vagy maga az áthelyezés, előnyös, mint ideiglenes kerítés megoldás.
  • A PRÉMIUM gabion rendszer karbantartást nem igényel
  • Legalább 50 éves élettartam.

MŰSZAKI ADATOK 250 CM-es PRÉMIUM KERÍTÉSPANELHEZ

A PRÉMIUM gabion kerítést a vevő igényei alapján építjük meg  , változó vastagságú (20 – 40 cm) és változó magasságú (40 – 240 cm) panelekből. A gabion kerítéspanel tűzihorganyzott részekből áll. Az alkatrészeket vízszintes U-profilokból hegesztik, amelyeket 4 mm átmérőjű függőleges acélrudakkal hegesztenek össze, ezek a rudak 50 mm-re vannak egymástól. Az U-profilok egymástól 200 mm-re vannak, ami 200x50mm méretű szemet hoz létre. Ez a csatlakozási rendszer sokkal nagyobb szilárdságot garantál, ami meghosszabbítja a panel élettartamát. A panel két acél stabilizáló oszlopot, acél távtartókat és egy sor rögzítőanyát és csavart tartalmaz.

A PRÉMIUM GABION kerítés árlistája hosszúság alapján (2,5 - 30m).

Összeszerelés és kőtöltés nélkül

A teljes PRÉMIUM gabion kerítések ára (2,4 m magasságig).

A feltüntetett árak a PRÉMIUM gabion kerítés teljes felépítésére vonatkoznak, amelynek hossza 2,5 m és 30 m között van (összeszerelés és kőtöltés nélkül), beleértve az acél stabilizáló oszlopokat, acél távtartókat, valamint az összes csatlakozó anyát és csavart. A gabion kerítés vastagsága a 20 és 40 cm közötti tartományban nem befolyásolja a végső árat.

Kérése alapján (amelynek tartalmaznia kell a kerítés magasságát és teljes hosszát és az alakzat egyszerű leírását -rajzát), amelyet elküld nekünk az ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu e-mail címre, kidolgozzuk Önnek a PRÉMIUM gabion kerítés pontos árát(a szállítási költséget beleértve) és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Önnek.

Alternatív megoldásként hívjon minket elérhetőségi telefonszámainkon, ahol örömmel válaszolunk kérdéseire.

Gabionoszlopok árlistája

*A Gabion oszlop 1 db 6 × 4 cm-es stabilizáló oszlopot tartalmaz + távtartókat+ fogantyúk a stabilizáló oszlophoz.

PRÉMIUM ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

A PRÉMIUM kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Mivel a kerítés részét képező, összekötő anyagokat használó moduláris rendszerről van szó, az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek. A PRÉMIUM kerítésrendszerrel a telepítési utasítások mindig a mellékelt kerítés részét képezik. Az említett szerelési utasításokat a https://gabionoklemon.hu/osszeszerelesi-utmutato-premium/ oldalon találja. A PRÉMIUM gabion kerítés megtölthető bármilyen viszonylag tartós anyaggal, például kővel, fával, kavicsokkal, téglával stb. Mivel a PRÉMIUM Gabion kerítés öntartó, kőbetét nélkül is használhatő mint kerítés. A PRÉMIUM kerítésrendszer előnye a variálhatóság és a széles mérettartomány. Lehetőség nyúlik más kerítéselemekkel – például fatáblákkal vagy  különálló kerítéspanelekkel történő kombinálásra is.

A TÁVOLSÁGI LISTÁK HELYES ELOSZTÁSA

BETON FALBURKOLÁS PRÉMIUM GABION RENDSZER -REL

A – VERZIÓ

B – VERZIÓ

A PRÉMIUM KERÍTÉSRENDSZER VARIÁLHATÓ FELHASZNÁLÁSÁNAK VIZUALIZÁLÁSA

Villanyóra, gázóra és bejárati kapu beépítése

Villanyóra, gázóra és bejárati kapu beépítése

PRÉMIUM gabion rendszer szemeteskukák elkülönítésére

PRÉMIUM gabion rendszer szemeteskukák elkülönítésére

Gabion oszlop alacsony fallal – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop alacsony fallal – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop alacsony fallal – fakitöltéssel

Gabion oszlop alacsony fallal - fakitöltéssel

Gabion oszlop – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop - 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop – fakitöltéssel

Gabion oszlop - fakitöltéssel

Gabion PRÉMIUM kerítés – 2D kerítéskitöltés

Gabion PRÉMIUM kerítés - 2D kerítéskitöltés

Gabion PRÉMIUM kerítés – fakitöltéssel

Gabion PRÉMIUM kerítés - fakitöltéssel