A közelgő karácsonyi ünnepekre való tekintettel 2022.12.19-2023.01.08-ig zárva tartunk. A termékeinkre OTTHON FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS igényelhető.

gabionok lemon hu

RÓLUNK


Gabionszerkezetek és kerítésrendszerek Közép-Európai gyártója vagyunk. 2007 -ben elindítottuk saját gabionhálóink és gabionkosaraink gyártását. 2008 -ban ügyfeleink igényei alapján elkezdtük gyártani a PRÉMIUM és a PRAKTIK gabionkerítés rendszereket, amelyek nagyon népszerűek a családi házak kerítéseinek megoldásaiban. Mivel folyamatosan növekedtünk és fejlődtünk, 2017 -ben természetes személyből jogi személygé alakultunk LEMON trade, s.r.o. néven. Őszinte és lelkiismeretes munkával lettünk Közép-Európa vezető hegesztett gabionkerítések, kosarak és hálók gyártójává,a telephelyünkön több mint 3000 m2 termelőcsarnokkal, 60 alkalmazottal és több ezer elégedett vásárlóval. Kínálatunkban gabionkerítéseket, beton falburkoló PRÉMIUM rendszer, 2D paneleket, gabion virágtartókat és kimagasított virágágyásokat, külön gabionhálókat, valamint komplett gabionkosarakat talál minden szerelési elemmel.

A gabionok segítségével a kertek, parkok és közterek szinte minden tereprendezése és díszítése elvégezhető. A gabionokat egyre gyakrabban használják a patakok, folyók partjainak és a gyorsforgalmi utak és autópályák körüli kihívást jelentő lejtők módosítására és megerősítésére. Termékeink értékesítését a környező országokra (Csehország, Lengyelország, Magyarországra és Ausztriára) is kiterjesztettük. Cégünk együttműködik nagy nemzetközi ügyfelekkel is, akiknek a termékeink iránti érdeklődését rendkívül értékeljük. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az új modern trendeket a gabionkosarak és kerítések gyártásában és értékesítésében. Mindíg arra törekszünk, hogy előrelépjünk, oktassuk munkatársainkat és javítsuk termelésünket. Ezeket az ismereteket és tapasztalatokat a termékek minőségére, árára és az áruk szállításának sebességére alkalmazzuk annak érdekében, hogy minden ügyfelünk igényét a lehető legjobban kielégítsük.

A gyártásunkat állandó munkatársakkal végezzük, akik a legmagasabb szinten képzettek és több éves tapasztalatal rendelkeznek. Mindig igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit, és folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat számukra. Ügyfeleink pozitív visszajelzései erőt adnak ahhoz, hogy folyamatosan előrelépjünk és fejlődjünk a gabion üzletág területén. Munkatársaink mindig az Ön rendelkezésére állnak, és örömmel adnak bármilyen szakmai tanácsot (kertjének megfelelő gabionrendszer kiválasztása, statika értékelése, támfal vagy gabionkerítés 3D -s kialakításának kidolgozása, segítség a megfelelő kőfrakció kiválasztásában,..).

15

éve tervezünk és gyártunk gabion szerkezeteke

60

alkalmazott a gyártásban

3 200

m gabion kerítés gyártása havonta

296 263

m² gabionháló eladása évente

Miért minket válsszon?


 

Minőség és egyediség

Europe termelő

3D vizualizáció

Gyors szállítás

Vevőszolgálat

 
 • Gabionszerkezetek és kerítésrendszerek Közép-Európai gyártója vagyunk
 • Termelésünk megfelelt a TSUS tanúsítási folyamaton (Építőmérnöki Műszaki és Vizsgáló Intézet)
 • 14 ÉV szakmai tapasztalatával és ismereteivel rendelkezünk a gabionok értékesítése és gyártása területén
 • Gyártóként megengedhetjük magunknak, hogy minden vásárló számára megfizethetőek legyünk
 • Professzionális szakmai tanácsadást biztosítunk
 • Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a gabion támfalak tervezésében
 • Elkészítjük a gabionfalak és kerítések 3D – VIZUALIZÁCIÓJÁT
 • Örömmel segítünk az összeszereléssel kapcsolatos kérdéseiben
 • Ha 250 000 Ft feletti gabionkosarat rendel, INGYENES -en házhozszállítjuk
 • Gabion kosarak és hálók nálunk raktáron vannak – AZONNALI ÁRUÁTVÉTEL LEHETŐSÉGE VAN A TELEPÜNKÖN
 • TERMÉKEINK házhoz szállítása
 • Lehetőséget kínálunk arra, hogy személyesen is megnézze GYÁRTOTT TERMÉKEINKET
 • Megvan a SAJÁT SHOWROOM -unk, ahol megtekintheti a kínált áruikat
 • Örömmel adunk tanácsot a megfelelő gabionkő kiválasztásához, a frakció méretének és a kívánt színnek megfelelően
 • Tudunk kőfejtőt ajánlani az Ön környékéről
 • Kiszámítjuk a gabionhoz szükséges kő mennyiségét.

Támogatjuk


Támogatjuk az FK Nižná Football Academy speciális programot

„A sikernek semmi köze ehhez, de te díszíted és dolgozol magadért. Ez arról szól, hogy mit teszel másokért” - Danny Thomas

Miért csináljuk?

Hosszú évek óta elismert szakemberei vagyunk a gabionok területén, elsősorban saját szlovák gyártásunknak és Közép-Európa-szerte évente eladott több ezer kilométernyi gabionkerítésnek köszönhetően. Javítjuk napi termelésünket, hogy egyre jobb és jobb termékeket kínálhassunk a legalacsonyabb áron a piacon.

Ajánlatunk értékes tanácsokat tartalmaz a gabionkő kiválasztásával, beszerelésével és beszerelésével kapcsolatban. Természetesen hosszú évek óta létezik kínálatunkból egy kiválasztott kerítés 3D-s vizualizációja, amit a megrendelés elküldését követő 24 órán belül árajánlattal együtt elkészítünk Önnek.

A cselekedeteink


A gabionok felébresztették bennünk a vágyat, hogy ringbe száljunk a HÁZ és a Kert más területein is , ennek köszönhetően minőségi faházakat, bejárati ajtókat, dekoratív kövek kínálunk Önnek a legjobb áron a piacon már sok éven keresztül. Merítsen ihletet érdekes ötleteinkkből, és válassza ki otthonának és kertjének legmegfelelőbbet más termékeinkből is.

 

© 2022 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store