gabionok lemon hu

RÓLUNKTörténelem
"Cégünk Gabiony Lemon – LEMON trade, s.r.o. székhelye Észak-Szlovákia egy gyönyörű részén, Nižná na Orava városában található. Történelmileg az első igazi gabion konstrukció gyártók közé tartozunk Szlovákiában. A LEMON trade, s.r.o. egy gazdag történelemmel rendelkező családi vállalkozás. Vállalkozásunkat 1997-ben indítottuk Milan Lemon - CLIENT CAR néven. Néhány éven belül elkezdtük a kerti kabinok, pavilonok, Tatra profil, bejárati ajtók és természetes kő árusítását. A természetes kőnek köszönhetően 2005-ben ismerkedtünk meg a gabionokkal. Már 2 évvel később megkezdtük saját gabionhálók, gabionkosarak és kerítéspanelek gyártását. 2008-ban vevőink igényei alapján kezdtük el gyártani a PREMIUM és PRAKTIK gabionos kerítésrendszereket, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a családi házak kerítésében." - említi a Lemon trade s.r.o. alapítója és jelenlegi tulajdonosa. Lemon Milan úr.

Fejlesztés
Cégünk folyamatos növekedés és fejlődés alapján 2017-ben természetes személyből jogi személlyé alakult LEMON trade, s.r.o. Egy kis Oravai cégből becsületes és lelkiismeretes munkával Szlovákia egyik legnagyobb hegesztett gabionos kerítések, kosarak, hálók és virágcserepek gyártója lettünk 3000m2 gyártócsarnokkal, 60 alkalmazottal és több ezer elégedett vásárlóval.

Terjeszkedés – új piacok
A termékek értékesítését kiterjesztettük a környező országokra is – Csehországba, Lengyelországba, Magyarországra és Ausztriába. Együttműködünk fontos nagykereskedelmi vevőkkel, akiknek termékeink iránti érdeklődését nagyra értékeljük.

Jelen
A termelésben a munkát állandó és hosszú távú, legmagasabb szinten képzett munkatársaink végzik, akik büszkék a gabionok területén szerzett több mint 17 éves tapasztalatra. Folyamatosan követjük az új modern trendeket a gabion konstrukciók és kerítésrendszerek gyártása és értékesítése terén. Folyamatosan igyekszünk fejlődni és javítani termelésünket és értékesítésünket. A nemzetközi ökológiai szabványoknak megfelelő fejlett gyártástechnológiánkkal és professzionális személyzetünkkel Szlovákia vezető gabiongyártójává váltunk. Ezt a tudást és tapasztalatot a termékek minőségére, az árakra és az áruk szállításának gyorsaságára alkalmazzuk annak érdekében, hogy minden vásárló igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük.

Munkatársaink mindig készséggel állnak mindenki rendelkezésére szaktanácsadással (kertbe megfelelő gabion rendszer kiválasztása, statikai felmérés, támfal vagy gabion kerítés 3D tervének elkészítése, segítség a megfelelő frakció kiválasztásában, segítség a megfelelő összeállítás kiválasztásában gabionok építésével foglalkozó cég).

A látomásunk
Az ügyfelektől kapott pozitív visszajelzések erőt adnak a folyamatos fejlődéshez és fejlődéshez. Jelenlegi struktúránkkal törekszünk más külföldi piacok felé nyitni és új termékekkel gazdagítani kínálatunkat. Az új gyártási technológiák nyomon követésével és bevezetésével, valamint termékeink magas minőségének folyamatos megőrzésével arra törekszünk, hogy vezető pozíciót szerezzünk a szektorban, és ezáltal megvalósítsuk hosszú távú elképzeléseinket.

17

éve tervezünk és gyártunk gabion szerkezeteke

60

alkalmazott a gyártásban

3 200

m gabion kerítés gyártása havonta

296 263

m² gabionháló eladása évente

Miért minket válsszon?


 
Minőség és egyediség

Minőség és egyediség

Europe termelő

Europe termelő

3D vizualizáció

3D vizualizáció

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Vevőszolgálat

Vevőszolgálat

 
 • Gabionszerkezetek és kerítésrendszerek Közép-Európai gyártója vagyunk
 • Termelésünk megfelelt a TSUS tanúsítási folyamaton (Építőmérnöki Műszaki és Vizsgáló Intézet)
 • 17 ÉV szakmai tapasztalatával és ismereteivel rendelkezünk a gabionok értékesítése és gyártása területén
 • Gyártóként megengedhetjük magunknak, hogy minden vásárló számára megfizethetőek legyünk
 • Professzionális szakmai tanácsadást biztosítunk
 • Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a gabion támfalak tervezésében
 • Elkészítjük a gabionfalak és kerítések 3D – VIZUALIZÁCIÓJÁT
 • Örömmel segítünk az összeszereléssel kapcsolatos kérdéseiben
 • Ha 250 000 Ft feletti gabionkosarat rendel, INGYENES -en házhozszállítjuk
 • Gabion kosarak és hálók nálunk raktáron vannak – AZONNALI ÁRUÁTVÉTEL LEHETŐSÉGE VAN A TELEPÜNKÖN
 • TERMÉKEINK házhoz szállítása
 • Lehetőséget kínálunk arra, hogy személyesen is megnézze GYÁRTOTT TERMÉKEINKET
 • Megvan a SAJÁT SHOWROOM -unk, ahol megtekintheti a kínált áruikat
 • Örömmel adunk tanácsot a megfelelő gabionkő kiválasztásához, a frakció méretének és a kívánt színnek megfelelően
 • Tudunk kőfejtőt ajánlani az Ön környékéről
 • Kiszámítjuk a gabionhoz szükséges kő mennyiségét.

LEMON Gabionok – gyártás Megnézem YouTube-on


Támogatjuk


Támogatjuk az FK Nižná Football Academy speciális programot

„A sikernek semmi köze ehhez, de te díszíted és dolgozol magadért. Ez arról szól, hogy mit teszel másokért” - Danny Thomas

a Gabion aréna futballpályája 1

Miért csináljuk?

Hosszú évek óta elismert szakemberei vagyunk a gabionok területén, elsősorban saját szlovák gyártásunknak és Közép-Európa-szerte évente eladott több ezer kilométernyi gabionkerítésnek köszönhetően. Javítjuk napi termelésünket, hogy egyre jobb és jobb termékeket kínálhassunk a legalacsonyabb áron a piacon.

Ajánlatunk értékes tanácsokat tartalmaz a gabionkő kiválasztásával, beszerelésével és beszerelésével kapcsolatban. Természetesen hosszú évek óta létezik kínálatunkból egy kiválasztott kerítés 3D-s vizualizációja, amit a megrendelés elküldését követő 24 órán belül árajánlattal együtt elkészítünk Önnek.


 

© 2024 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store