SZÁLLÍTÁS 


 • A kiszállítást biztosítjuk az Európai Únió területén belül. Igyekszünk a lehető legolcsóbb szállítást biztosítani ügyfeleink számára, és természetesen a nálunk vásárolt áruk gyors kiszállítását is kínáljuk. Kis megrendelések esetén is saját szállítást biztosítunk, ahol csak kis átalánydíjat számítunk fel az üzemanyagért. 
 • Mivel az árak manapság gyorsan változnak, és függenek az autópályadíj-rendszeren való áthaladástól, az útvonal hosszától stb., azonnal felhívjuk Önt, hogy megrendelése alapján pontosan meghatározzuk a szükséges szállítást a megadott helyre.
 • Gabionkosarakat utánvéttel küldhetünk az SDS futárcéggel.
Ha 270 000 Ft felett rendel tőlünk gabionkosarakat vagy gabionhálókat, ezen árukat ingyenesen szállítjuk ki Önnek Magyarország teljes területén. (az ingyenes szállítás nem vonatkozik a PRAKTIK és a PRÉMIUM rendszerekre!)

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Gabion kosarak és hálók
 • 3-5 munkanap - Gabion hálók és kosarak vannak raktáron, készen állnak. Túlméretes hálók esetén (200 cm felett) 5-10 munkanapon belül szállítjuk ki Önnek.
Gabion kerítés Praktik
 • 5-15 munkanap - Praktik gabion kerítés van raktáron, készen áll az azonnali. Mivel túlméretes termékről van szó (250 cm felett), ezért saját szállítmányozást (logisztika) használunk a behozatalhoz.
Gabion kerítés Premium
 • 5-7 hét - Egyedi gyártásról van szó, így erre a termékre kicsit többet kell várnia. Mivel túlméretes termékről van szó (250 cm felett), ezért saját szállítmányozást (logisztika) használunk a behozatalhoz.
2D/3D kerítés panelek
 • 5-15 munkanap - kerítés panelek vannak raktáron, készen állnak az azonnali szállításra. Mivel túlméretes termékről van szó (250 cm felett), ezért saját szállítmányozást (logisztika) használunk a behozatalhoz.
Drótfonat
 • 5-15 munkanap – drótfonatok vannak raktáron, készen állnak az azonnali szállításra. Mivel túlméretes termékről van szó (250 cm felett), ezért saját szállítmányozást (logisztika) használunk a behozatalhoz.
Gabion burkolat Premium
 • 5-7 hét - Egyedi gyártásról van szó, így erre a termékre kicsit többet kell várnia. . Mivel túlméretes termékről van szó (250 cm felett), ezért saját szállítmányozást (logisztika) használunk a behozatalhoz.
Gabion virágtartó
 • 3-5 munkanap – Gabion virágtartók vannak raktáron, készen állnak az azonnali szállításra. Ezeket futárszolgálattal küldjük el Önnek.
Gabion magaságyás
 • 4-6 hét - Egyedi gyártásról van szó, így erre a termékre kicsit többet kell várnia. Mivel túlméretes termékről van szó (250 cm felett), ezért saját szállítmányozást (logisztika) használunk a behozatalhoz.
Kerítéskapuk és kiskapuk
 • 5-15 munkanap – kerítéskapuk és kiskapuk vannak raktáron, készen állnak az azonnali szállításra.
Szerelési tartozékok, oszlopok
 • 3-5 munkanap - szerelési tartozékok, oszlopok vannak raktáron, készen állnak az azonnali szállításra.

kifizetések


Az árut kiszállításkor a sofőrnek fizeti az átvétel után, közvetlenül az Ön címén. Ennél a lehetőségnél csak készpénzes fizetés lehetséges, mivel nem minden futárcég rendelkezik kártyás fizetési lehetőséggel az áru átvételekor.

Ha a „banki átutalás” lehetőséget választja, e-mailt küldünk Önnek a fizetéshez szükséges információkkal, beleértve a fizetéskor beírandó " Átutalás egyedi azonosítóját" is.

Egyszerű, biztonságos a kártyás fizetés a fizetési átjárón keresztül. A fizetés a Comgate fizetési átjárón keresztül történik. A fizetési átjáró minden általános kártyát elfogad, beleértve a VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro kártyákat is.

Kapcsola

Kérdése van rendelésének a szállításával kapcsolatban? Lépjen kapcsolatba velünk!


 

08:00 – 16:00

Gecse Ferenc 
Rendelések és értékesítés

ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu

+36 70 542 0736

08:00 – 16:00

Miroslav Kapitán
Rendelések és értékesítés

ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu

+36 70 542 0736

 
 

© 2024 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store