A közelgő karácsonyi ünnepekre való tekintettel 2022.12.19-2023.01.08-ig zárva tartunk. A termékeinkre OTTHON FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS igényelhető.

SZÁLLÍTÁS 


  • A kiszállítást biztosítjuk az Európai Únió területén belül. Igyekszünk a lehető legolcsóbb szállítást biztosítani ügyfeleink számára, és természetesen a nálunk vásárolt áruk gyors kiszállítását is kínáljuk. Kis megrendelések esetén is saját szállítást biztosítunk, ahol csak kis átalánydíjat számítunk fel az üzemanyagért. 
  • Mivel az árak manapság gyorsan változnak, és függenek az autópályadíj-rendszeren való áthaladástól, az útvonal hosszától stb., azonnal felhívjuk Önt, hogy megrendelése alapján pontosan meghatározzuk a szükséges szállítást a megadott helyre.
  • Gabionkosarakat utánvéttel küldhetünk az SDS futárcéggel.
Ha 270 000 Ft felett rendel tőlünk gabionkosarakat vagy gabionhálókat, ezen árukat ingyenesen szállítjuk ki Önnek Magyarország teljes területén.

Platby


Ha a „banki átutalás” lehetőséget választja, e-mailt küldünk Önnek a fizetéshez szükséges információkkal, beleértve a fizetéskor beírandó " Átutalás egyedi azonosítóját" is.

Egyszerű, biztonságos a kártyás fizetés a fizetési átjárón keresztül. A fizetés a Comgate fizetési átjárón keresztül történik. A fizetési átjáró minden általános kártyát elfogad, beleértve a VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro kártyákat is.

Kapcsola


 

08:00 – 16:00

Gecse Ferenc 
Rendelések és értékesítés

ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu

+36 70 542 0736

08:00 – 16:00

Miroslav Kapitán
Rendelések és értékesítés

ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu

+36 70 542 0736

 
 
 
 

© 2022 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store