A gabionkerítés 3 féle gabionrendszerből építhető fel – gabion kosarakbólPremium vagy Praktik rendszerekből. Azt, hogy mi az a gabion, és mi a különbség a különböző típusú gabionrendszerek között, megtudhatja blogunkból a  Gabion - egy kerítés, amelynek nincs versenytársa -ból. 

Gabion PRÉMIUM kerítések 


gabion premium kerítés építése

A prémium gabion kerítés előnyei


  • A kerítés alakjának változékonysága. A gabionoszlop kombinálható alacsony fallal, akár fakitöltéssel – FATÁBLÁVAL. Sok változat lehetséges, különféle nem hagyományos kerítésfalak, kerti sarok vagy kerítések létrehozásának lehetőségével. A gabion PRÉMIUM kerítés teljes kinézete látható oszlopelemek nélkül lett megoldva.
  • Lehetőség nyílik a villamos és gáz fogyasztásmérő beépítésére közvetlenül a kerítésbe.
  • Könnyű és gyors összeszerelés. A kivitelezés száraz eljárással történik, így egész évben lehetséges a telepítés. A PRÉMIUM kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Mivel a kerítés részét képező, összekötő anyagokat használó moduláris rendszerről van szó, az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek a kivitelezéshez.
  • A felhasznált anyagok. (Acél, kő) újrafeldolgozhatósága és természetes benyomása, amely szépen illeszkedik a terepbe és nem zavarja, ökológiai jelleget kölcsönöz neki, ennek köszönhetően védett természeti területeken és a nemzeti parkokban is felhasználhatók.
  • A gabionok modern és kellemes kinézete. A kerítések közötti legújabb trendeket jelenleg a gabion rendszerek határozzák meg.
  • A kerítés feltöltése különféle, általánosan elérhető kőfajtákkal lehetséges. A kertépítészetben a kő régóta az egyik legkedveltebb díszítő elemek közé tartozik és népszerű építőanyag.
  • A főutak melletti házaknál zajvédelem céljából is kiváló. Hozzájárul a magánélet minőségének fokozásához és az életkomforthoz.
  • Könnyű szétszerelés. Későbbi módosítás során a forma alakításának lehetősége, a töltőanyag megváltoztatása vagy maga az áthelyezés, előnyös, mint ideiglenes kerítés megoldás.
  • A PRÉMIUM gabion rendszer karbantartást nem igényel
  • Legalább 50 éves élettartam.

Műszaki adatok 250 cm-es PRÉMIUM kerítéspanelhez


A PRÉMIUM gabion kerítést a vevő igényei alapján építjük meg  , változó vastagságú (20 – 40 cm) és változó magasságú (40 – 240 cm) panelekből. A gabion kerítéspanel tűzihorganyzott részekből áll. Az alkatrészeket vízszintes U-profilokból hegesztik, amelyeket 4 mm átmérőjű függőleges acélrudakkal hegesztenek össze, ezek a rudak 50 mm-re vannak egymástól. Az U-profilok egymástól 200 mm-re vannak, ami 200x50mm méretű szemet hoz létre. Ez a csatlakozási rendszer sokkal nagyobb szilárdságot garantál, ami meghosszabbítja a panel élettartamát. A panel két acél stabilizáló oszlopot, acél távtartókat és egy sor rögzítőanyát és csavart tartalmaz.

A PRÉMIUM gabion kerítés árlistája hosszúság alapján (2,5 - 30m)


A Prémium gabion kerítést pontosan az Ön igénye szerint gyártjuk le.

Ez a konfigurátor egy egyszerű prémium gabion kerítés tájékoztató árának kiszámítására szolgál. Kérése alapján (amelynek tartalmaznia kell a kerítés magasságát és teljes hosszát és az alakzat egyszerű leírását -rajzát), amelyet elküld nekünk az ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu e-mail címre, kidolgozzuk Önnek a PRÉMIUM gabion kerítés pontos árát(a szállítási költséget beleértve) és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Önnek. Alternatív megoldásként hívjon minket elérhetőségi telefonszámainkon, ahol örömmel válaszolunk kérdéseire.

gabion árak

Konfigurátor

Hogyan rendeljek?

A feltüntetett árak a PRÉMIUM gabion kerítés teljes felépítésére vonatkoznak, amelynek hossza 2,5 m és 30 m között van (összeszerelés és kőtöltés nélkül), beleértve az acél stabilizáló oszlopokat, acél távtartókat, valamint az összes csatlakozó anyát és csavart. A gabion kerítés vastagsága a 20 és 40 cm közötti tartományban nem befolyásolja a végső árat.

Gabionoszlopok árlistája


Gabionoszlopok
gabion kerítés oszlop

Konfigurátor

* A Gabion kerítés oszlop 1 db 6 × 4 cm-es stabilizáló oszlopot tartalmaz + távtartókat+ fogantyúk a stabilizáló oszlophoz.

Hogyan rendeljek?

PRÉMIUM összeszerelési útmutató

A PRÉMIUM kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Mivel a kerítés részét képező, összekötő anyagokat használó moduláris rendszerről van szó, az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek. A PRÉMIUM kerítésrendszerrel a telepítési utasítások mindig a mellékelt kerítés részét képezik.

A PRÉMIUM gabion kerítés megtölthető bármilyen viszonylag tartós anyaggal, például kővel, fával, kavicsokkal, téglával stb. Mivel a PRÉMIUM Gabion kerítés öntartó, kőbetét nélkül is használhatő mint kerítés. A PRÉMIUM kerítésrendszer előnye a variálhatóság és a széles mérettartomány. Lehetőség nyúlik más kerítéselemekkel – például fatáblákkal vagy  különálló kerítéspanelekkel történő kombinálásra is.

  Szerelési útmutató PRÉMIUM

A távolsági listák helyes elosztása

 gabion összeállítás

Beton falburkolás prémium gabion rendszer - rel

Verzió A

 gabion burkolat

Verzió B

gabion falburkolás

A PRÉMIUM kerítésrendszer variálható felhasználásának vizualizálása


Minden opció szabványos 2,5 m hosszú alkatrészekből készül (fogóval vágva - nem fűrészelve - összeszereléskor a kívánt méretre állítható)

Villanyóra, gázóra és bejárati kapu beépítése

Villanyóra, gázóra és bejárati kapu beépítése

PRÉMIUM gabion rendszer szemeteskukák elkülönítésére

PRÉMIUM gabion rendszer szemeteskukák elkülönítésére

Gabion oszlop alacsony fallal – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop alacsony fallal – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop alacsony fallal – fakitöltéssel

Gabion oszlop alacsony fallal – fakitöltéssel

Gabion oszlop, 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop – fakitöltéssel

Gabion oszlop – fakitöltéssel

Gabion PRÉMIUM kerítés – 2D kerítéskitöltés

Gabion PRÉMIUM kerítés – 2D kerítéskitöltés

Gabion PRÉMIUM kerítés – fakitöltéssel

Gabion PRÉMIUM kerítés – fakitöltéssel

Képtár - Gabionok Prémium


 

© 2022 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store