A gabionkerítés 3 féle gabionrendszerből építhető fel – gabion kosarakbólPremium vagy Praktik rendszerekből. Azt, hogy mi az a gabion, és mi a különbség a különböző típusú gabionrendszerek között, megtudhatja blogunkból a Gabion - egy kerítés, amelynek nincs versenytársa -ból. 

Gabion PRÉMIUM kerítések 


gabion premium kerítés építése

A PRÉMIUM gabion kerítés árlistája hosszúság alapján (1m-től - 30m-ig)


A Prémium gabion kerítést pontosan az Ön igénye szerint gyártjuk le.

Ez a konfigurátor egy egyszerű prémium gabion kerítés tájékoztató árának kiszámítására szolgál. Kérése alapján (amelynek tartalmaznia kell a kerítés magasságát és teljes hosszát és az alakzat egyszerű leírását -rajzát), amelyet elküld nekünk az ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu e-mail címre, kidolgozzuk Önnek a PRÉMIUM gabion kerítés pontos árát(a szállítási költséget beleértve) és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Önnek. Alternatív megoldásként hívjon minket elérhetőségi telefonszámainkon, ahol örömmel válaszolunk kérdéseire.

gabion árak

Konfigurátor

Összeszerelés és kőtöltés nélkül

Ajánlatkérés / Kérdés →

A feltüntetett árak a PRÉMIUM gabion kerítés teljes felépítésére vonatkoznak, amelynek hossza 1m és 30 m között van (összeszerelés és kőtöltés nélkül), beleértve az acél stabilizáló oszlopokat, acél távtartókat, valamint az összes csatlakozó anyát és csavart. A gabion kerítés vastagsága a 20 és 40 cm közötti tartományban nem befolyásolja a végső árat.

A prémium gabion kerítés előnyei


  • A kerítés alakjának változékonysága. A gabionoszlop kombinálható alacsony fallal, akár fakitöltéssel – FATÁBLÁVAL. Sok változat lehetséges, különféle nem hagyományos kerítésfalak, kerti sarok vagy kerítések létrehozásának lehetőségével. A gabion PRÉMIUM kerítés teljes kinézete látható oszlopelemek nélkül lett megoldva.
  • Lehetőség nyílik a villamos és gáz fogyasztásmérő beépítésére közvetlenül a kerítésbe.
  • Könnyű és gyors összeszerelés. A kivitelezés száraz eljárással történik, így egész évben lehetséges a telepítés. A PRÉMIUM kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Mivel a kerítés részét képező, összekötő anyagokat használó moduláris rendszerről van szó, az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek a kivitelezéshez.
  • A felhasznált anyagok. (Acél, kő) újrafeldolgozhatósága és természetes benyomása, amely szépen illeszkedik a terepbe és nem zavarja, ökológiai jelleget kölcsönöz neki, ennek köszönhetően védett természeti területeken és a nemzeti parkokban is felhasználhatók.
  • A gabionok modern és kellemes kinézete. A kerítések közötti legújabb trendeket jelenleg a gabion rendszerek határozzák meg.
  • A kerítés feltöltése különféle, általánosan elérhető kőfajtákkal lehetséges. A kertépítészetben a kő régóta az egyik legkedveltebb díszítő elemek közé tartozik és népszerű építőanyag.
  • A főutak melletti házaknál zajvédelem céljából is kiváló. Hozzájárul a magánélet minőségének fokozásához és az életkomforthoz.
  • Könnyű szétszerelés. Későbbi módosítás során a forma alakításának lehetősége, a töltőanyag megváltoztatása vagy maga az áthelyezés, előnyös, mint ideiglenes kerítés megoldás.
  • A PRÉMIUM gabion rendszer karbantartást nem igényel
  • Legalább 50 éves élettartam.

Műszaki adatok 250 cm-es PRÉMIUM kerítéspanelhez


A PRÉMIUM gabion kerítést a vevő igényei alapján építjük meg  , változó vastagságú (20 – 40 cm) és változó magasságú (40 – 240 cm) panelekből. (Megjegyzés: 200 cm magasságig csak 250 cm-es panelhosszúságot tudunk gyártani. Nagyobb panelmagasságnál /220 cm és 240 cm/ hossza 250 cm két panelből összeállítva.). A gabion kerítéspanel tűzihorganyzott részekből áll. Az alkatrészeket vízszintes U-profilokból hegesztik, amelyeket 4 mm átmérőjű függőleges acélrudakkal hegesztenek össze, ezek a rudak 50 mm-re vannak egymástól. Az U-profilok egymástól 200 mm-re vannak, ami 200x50mm méretű szemet hoz létre. Ez a csatlakozási rendszer sokkal nagyobb szilárdságot garantál, ami meghosszabbítja a panel élettartamát. A panel két acél stabilizáló oszlopot, acél távtartókat és egy sor rögzítőanyát és csavart tartalmaz.

Gabionoszlopok árlistája


Gabionoszlopok
gabion kerítés oszlop

Konfigurátor

* A Gabion kerítés oszlop 1 db 6 × 4 cm-es stabilizáló oszlopot tartalmaz + távtartókat+ fogantyúk a stabilizáló oszlophoz.

Paraméterek

Magasság: 40-240cm

Szélesség: 20-40cm

Hossz: 20-70cm

Ajánlatkérés / Kérdés →

PRÉMIUM összeszerelési útmutató

A PRÉMIUM kerítésrendszer telepítése nagyon egyszerű. Mivel a kerítés részét képező, összekötő anyagokat használó moduláris rendszerről van szó, az alapvető építési ismeretek elegendőek lesznek. A PRÉMIUM kerítésrendszerrel a telepítési utasítások mindig a mellékelt kerítés részét képezik.

A PRÉMIUM gabion kerítés megtölthető bármilyen viszonylag tartós anyaggal, például kővel, fával, kavicsokkal, téglával stb. Mivel a PRÉMIUM Gabion kerítés öntartó, kőbetét nélkül is használhatő mint kerítés. A PRÉMIUM kerítésrendszer előnye a variálhatóság és a széles mérettartomány. Lehetőség nyúlik más kerítéselemekkel – például fatáblákkal vagy  különálló kerítéspanelekkel történő kombinálásra is.

  Szerelési útmutató PRÉMIUM

A távolsági listák helyes elosztása

 gabion összeállítás

Beton falburkolás prémium gabion rendszer - rel

Verzió A

 gabion burkolat

Verzió B

gabion falburkolás

A PRÉMIUM kerítésrendszer variálható felhasználásának vizualizálása


Villanyóra, gázóra és bejárati kapu beépítése

Villanyóra, gázóra és bejárati kapu beépítése

PRÉMIUM gabion rendszer szemeteskukák elkülönítésére

PRÉMIUM gabion rendszer szemeteskukák elkülönítésére

Gabion oszlop alacsony fallal – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop alacsony fallal – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop alacsony fallal – fakitöltéssel

Gabion oszlop alacsony fallal – fakitöltéssel

Gabion oszlop, 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop – 2D kerítéskitöltés

Gabion oszlop – fakitöltéssel

Gabion oszlop – fakitöltéssel

Gabion PRÉMIUM kerítés – 2D kerítéskitöltés

Gabion PRÉMIUM kerítés – 2D kerítéskitöltés

Gabion PRÉMIUM kerítés – fakitöltéssel

Gabion PRÉMIUM kerítés – fakitöltéssel

Képtár - Gabionok Prémium


 
 

© 2024 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store