Minőség 


A gabion hálók korrózióvédelméhez minősített Galfan cink felületkezelést alkalmazunk (GALFAN = cink és alumínium ötvözet = 95%Zn+5%Al, 350g/1m2, min. 100 mikron). Megbízhatóan védi a gabiont a korróziótól 50 évig. Más gabion szerkezetek korrózióvédelmére (ahol nem lehetséges a Galfan alkalmazása) speciális 100% CINK-et használunk vastag aktív cinkréteggel - legalább 100 mikron. Megbízhatóan védi a gabiont a korróziótól 50 évig.

A hegesztett gabionhálók gyártásához használt cinkmentes huzalok (GALFAN – cink és alumínium ötvözet 95%Zn+5%Al) 2-6-szor jobban ellenállnak a korróziónak, és akár 8-szor tovább bírják erősen szennyezett környezetben, mint a normál cink. Ezt az ellenállást nagyon szigorú korróziós teszteken tesztelték. Ez a sűrű passzivációs rétegnek köszönhető, amelyet főként alumínium és cink-oxidok alkotnak.

A speciális cinkötvözet katódos védelmet is nyújt a bevonat nélküli acél alkatrészeken (levágott huzalvégeken vagy karcolásokon). Az aktív felületi réteg elektromos áramot hoz létre, amely megakadályozza a korrózió kialakulását az acélon. Emiatt nincs ok az aggodalomra, ha egy kis rozsdát észlel a huzal végén, miután elvágták. (lásd az ábrát).

minősített gabionok, a huzal katódos védelme vágás után

Érdeklődés esetén termékeink felületét antracit/zöld/ vagy bármilyen porfestékkel lefestjük, ami megtalálható RAL mintakönyvben.

A poroszórással történő felületkezelést professzionális, minősített porfestő műhelyben végezzük, amellyel évek óta együttműködünk. A cink felületvédelmet porszórt bevonattal látják el, majd magas hőmérsékleten égetik ki, hogy biztosítsák a festék lehető legjobb tapadását a felületen.

huzalszerkezet

A magas hőmérsékleten égetett Cink + porfesték felületkezelésnek köszönhetően a továbbiakat kapjuk:

  • hosszú élettartam
  • nagy ellenállás a mechanikai és vegyi sérülésekkel szemben
  • jó a savakkal, olajokkal, lúgokkal szembeni toleranciája
  • fagyállóság, hőmérséklet- és páratartalom-változásokkal szembeni ellenállás
  • napfénynek való ellenállás.

Termékeink minden mérete (gabion hálók és kosarak, gabion oszlopok 2D, kerítés panelek 2D Praktik és Premium) + - 2mm / 1m Mérettoleranciával készül.

Cégünk szorosan együttműködik a gabion-consult céggel, amely minden munkatársunk számára szakmai képzést, kutatást, gabionfalak építésének felügyeletét, statikai felméréseket és tanácsadást biztosít gabionok területén.

Tanúsítványok


 

LEMON Gabionok – gyártás Megnézem YouTube-on


 

© 2024 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store