A közelgő karácsonyi ünnepekre való tekintettel 2022.12.19-2023.01.08-ig zárva tartunk. A termékeinkre OTTHON FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS igényelhető.

Minőség 


A cinkötvözet katódos védelmet nyújt a bevonat nélküli acél alkatrészeken / vágott végeknél vagy karcolásokon is. Az aktív felületi réteg elektromos áramot generál, amely megakadályozza az acél maró hatását.

Az általunk a hegesztett gabionhálók gyártásához használt előlapi huzalok (GALFAN - cink-alumínium ötvözet 95% Zn + 5% Al) 2-6-szor jobban ellenállnak a korróziónak, és akár 8-szor jobban bírják erősen szennyezett környezetben, mint a cink. Ezt az ellenállást rendkívül szigorú korróziós teszteken tesztelték. Ennek oka a sűrű passzivációs réteg, amelyet főleg alumínium- és cink-oxidok alkotnak.

Igény esetén termékeinket antracit és zöld porfestékkel (vagy a RAL színminta bármely színével) színezhetjük. A porszórt felületkezelést professzionális, minősített porfestő üzemben végezzük, amellyel évek óta együttműködünk.

Termékeink minden mérete (gabion hálók és kosarak, gabion oszlopok 2D, kerítés panelek 2D Praktik és Premium) + - 2mm / 1m Mérettoleranciával készül.

Cégünk szorosan együttműködik a gabion-consult céggel, amely minden munkatársunk számára szakmai képzést, kutatást, gabionfalak építésének felügyeletét, statikai felméréseket és tanácsadást biztosít gabionok területén.

Tanúsítványok


© 2022 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store