RÓLUNK

éve tervezünk és gyártunk gabion szerkezeteket

alkalmazott a gyártásban

m gabion kerítés gyártása havonta

m² gabionháló eladása évente

Cégünk Gabiony Lemon – LEMON trade, s.r.o. Észak -Szlovákia gyönyörű részén,Nyizsnán található. Szlovákiában a történetében az egyik első valódi gabionszerkezet -gyártói vagyunk. A LEMON trade, s.r.o. cégnek gazdag története van. Működésünket 1997 -ben kezdtük Milan Lemon – CLIENT CAR néven.

Az évek során fa kunyhók – nyaralók, külömböző épitkezési faszerkezeteket, bejárati ajtók és díszkövek értékesítésével is foglalkoztunk és foglakozunk. A díszköveknek köszönhetően első látásra beleszerettünk a gabionokba. 2007 -ben elindítottuk saját gabionhálóink és gabionkosaraink gyártását. 2008 -ban ügyfeleink igényei alapján elkezdtük gyártani a PRÉMIUM és a PRAKTIK gabionkerítés rendszereket, amelyek nagyon népszerűek a családi házak kerítéseinek megoldásaiban.

Mivel folyamatosan növekedtünk és fejlődtünk, 2017 -ben természetes személyből jogi személygé alakultunk LEMON trade, s.r.o. néven. Őszinte és lelkiismeretes munkával lettünk Közép-Európa vezető hegesztett gabionkerítések, kosarak és hálók gyártójává,a telephelyünkön több mint 3000 m2 termelőcsarnokkal, 60 alkalmazottal és több ezer elégedett vásárlóval. Kínálatunkban gabionkerítéseket, beton falburkoló PRÉMIUM rendszer, 2D paneleket, gabion virágtartókat és kimagasított virágágyásokat, külön gabionhálókat, valamint komplett gabionkosarakat talál minden szerelési elemmel.

A gabionok segítségével a kertek, parkok és közterek szinte minden tereprendezése és díszítése elvégezhető. A gabionokat egyre gyakrabban használják a patakok, folyók partjainak és a gyorsforgalmi utak és autópályák körüli kihívást jelentő lejtők módosítására és megerősítésére. Termékeink értékesítését a környező országokra (Csehország, Lengyelország, Magyarországra és Ausztriára) is kiterjesztettük. Cégünk együttműködik nagy nemzetközi ügyfelekkel is, akiknek a termékeink iránti érdeklődését rendkívül értékeljük. 

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az új modern trendeket a gabionkosarak és kerítések gyártásában és értékesítésében. Mindíg arra törekszünk, hogy előrelépjünk, oktassuk munkatársainkat és javítsuk termelésünket. Ezeket az ismereteket és tapasztalatokat a termékek minőségére, árára és az áruk szállításának sebességére alkalmazzuk annak érdekében, hogy minden ügyfelünk igényét a lehető legjobban kielégítsük. A gyártásunkat állandó munkatársakkal végezzük, akik a legmagasabb szinten képzettek és több éves tapasztalatal rendelkeznek.

Mindig igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit, és folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat számukra. Ügyfeleink pozitív visszajelzései erőt adnak ahhoz, hogy folyamatosan előrelépjünk és fejlődjünk a gabion üzletág területén. Munkatársaink mindig az Ön rendelkezésére állnak, és örömmel adnak bármilyen szakmai tanácsot (kertjének megfelelő gabionrendszer kiválasztása, statika értékelése, támfal vagy gabionkerítés 3D -s kialakításának kidolgozása, segítség a megfelelő kőfrakció kiválasztásában,..).

Miért minket válsszon?

Egyedi és minőséges

Saját gyártásu termék

3D vizualizáció

Gyors kiszállítás

Ügyfélorientáció

Gabionszerkezetek és kerítésrendszerek Közép-Európai gyártója vagyunk

Termelésünk megfelelt a TSUS tanúsítási folyamaton (Építőmérnöki Műszaki és Vizsgáló Intézet)

14 ÉV szakmai tapasztalatával és ismereteivel rendelkezünk a gabionok értékesítése és gyártása területén

Gyártóként megengedhetjük magunknak, hogy minden vásárló számára megfizethetőek legyünk

Professzionális szakmai tanácsadást biztosítunk

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a gabion támfalak tervezésében

Elkészítjük a  gabionfalak és kerítések 3D – VIZUALIZÁCIÓJÁT

Örömmel segítünk az összeszereléssel kapcsolatos kérdéseiben

Ha 250 000 Ft feletti gabionkosarat rendel, INGYENES -en házhozszállítjuk

Gabion kosarak és hálók nálunk raktáron vannak – AZONNALI ÁRUÁTVÉTEL LEHETŐSÉGE VAN A TELEPÜNKÖN

TERMÉKEINK házhoz szállítása

Lehetőséget kínálunk arra, hogy személyesen is megnézze GYÁRTOTT TERMÉKEINKET

Megvan a SAJÁT SHOWROOM -unk, ahol megtekintheti a kínált áruikat

Örömmel adunk tanácsot a megfelelő gabionkő kiválasztásához, a frakció méretének és a kívánt színnek megfelelően

Tudunk kőfejtőt ajánlani az Ön környékéről

Kiszámítjuk a gabionhoz szükséges kő mennyiségét.