Praktikus gabion kőburkolat 


Garázs kőburkolattal
adminisztratív épület kőburkolattal
fal kőburkolattal
kőburkolatú házikó

Nem szereti a csupasz betont a kertjében vagy a házában? El kell fednie a hiányosságait, és "fel kell melegítenie" otthona összképét?

Az építészek és a befektetők folyamatosan keresik az új és új módokat kertjeink, családi házaink, ipari épületeink és különféle történelmi és modern épületeink szépítésére. Nem hagyományos és különösen figyelmen kívül hagyott anyagokat keresnek. Figyelembe kell venniük az esztétikai, ökológiai és gyakorlati szempontokat. Idővel a kőburkolat elkezd leválni és megrepedni. Ezért találtunk ki egy úttörő megoldást - a GABION BURKOLAT.

Mi az a gabion burkolat?


Ez egy épületrendszer, amely két fő elemből áll: egy kerítéspanelből és távtartókból. Nagyon könnyen működik. A betonfal felületére horgonyokkal távtartókat rögzítünk, amelyekre azután felakasztjuk a csavarokkal összekötött kerítéslapokat. A résbe, amely a panel és a fal között keletkezik, követ teszünk és kész.

Ezzel a rendszerrel betonfalakat, régi falazott kerítéseket vagy támbeton falakat fedhet le. A régi és sérült betonfal így modern megjelenést kap, amely sok járókelő figyelmét felkelti. A gabion burkolatokról, műszaki paramétereiről és beépítéséről itt tájékozódhat.

A gabion burkolat előnyei


A hagyományos ragasztott kőburkolatok nagyon alkalmatlanok, különösen a főutakra. A teherautók megnövekedett áthaladása ütéseket, majd a betonfal megrepedését okozza. Ez kedvezőtlenül hat a díszkőre, amely fokozatosan töredezni kezd. A téli hónapokban a burkolókő gyakran megsüllyed, főként az utakon lévő só miatt. A gabion burkolat rendkívül ellenáll az időjárási viszonyoknak és még a tűznek is. Stabil szín és forma. Nem lehet, hogy elkezd repedni, és még csak el sem kezd hullani.

magas kerítésen kőburkolat

A gabion burkolólapok szerelése egy száraz folyamat, amelyben nem kell betont, ragasztót vagy tömítőanyagot használnunk. Ennek köszönhetően az év bármely szakában és akár önállóan is lehetséges a betonfal kővel bélelése, a burkolómester nélkül.

gabionos kerti kerítés

A gabion burkolat óriási előnye a karbantartásmentesség. Miután telepítette, nem kell többé aggódnia. A tartós felépítésnek köszönhetően magasnyomású mosóval mosható. Ez óriási előny, különösen, ha olyan területen él, ahol gyakran füstölnek a kémények, a közelben ipari üzemek találhatók, vagy ahol megnövekedett a teherautók áthaladása.

a kőburkolat karbantartásmentes

A kerítéspanelek, amelyek a gabion burkolat alapvető építőelemei, kiváló minőségű tűzihorganyzott huzalból készülnek. Ez a védőréteg legalább 50 évig védi a szerkezetet a korróziótól.

tartós kőburkolat

A klasszikus kőburkolattól eltérően a gabion burkolat nem csak burkolókővel tölthető fel. Példa erre egy olcsó bányakő, aminek az ára össze sem hasonlítható a klasszikus falicsempékhez használt kővel. Ez jelentősen csökkenti a teljes beruházás költségét.

kőburkolat - olcsóbb alternatíva

A kő színe mellett a gabion konstrukció színe is választható. Ideális a gabion csempét a kő árnyalatával párosítani a kertben, kerítésben, házban vagy garázskapuban. A RAL színminták összes árnyalatából választhatunk. A leggyakrabban használt bázikus cink, antracit, barna.

gabion burkolat variációi

Gabion burkolatot készítünk méretre minden ügyfél számára. Bármilyen felületre használhatja a gabionokat, például régi kerítés burkolására, lépcsőház burkolására, terasz burkolására, ház homlokzatának burkolására, pince burkolására, kerti ház burkolására és még sok másra.

A gabion burkolat mindenki számára megoldás

A gabion burkolat modern dizájnnal és felügyelet nélküli megjelenéssel rendelkezik. Felpezsdít minden érdektelen betonfalat vagy falat. A gabionok megtalálták méltó helyüket a modern építészetben. Ha a betonfalat gabionokkal borítja, akkor gabion virágcserepekkel és emelt gabion virágágyásokkal finomhangolhatja a kerítést, a támfalat és a kerti díszeket. Háza vagy kertje modernnek, időtlennek, fényűzőnek, környezetbarátnak, praktikusnak és ami a legfontosabb, karbantartást nem igénylőnek tűnik.

modern gabion burkolat

A gabion kőburkolat 100%-ban újrahasznosítható. Beszereléséhez és karbantartásához nincs szükség vegyi készítményekre vagy ragasztókra. Legalább 50 éves élettartamának köszönhetően gazdaságos megoldás nem csak a pénztárcája, hanem a természet számára is. Kutatások kimutatták, hogy a gabion használata akár 80%-kal is csökkenti a szénlábnyomot a betonhoz képest.

konstrukció gabion burkolathoz
nagy telek gabion kerítése
gabion burkolat előkészítése
családi ház gabion burkolata
Gabionok Lemon eladója

08:00 – 16:00

Gecse Ferenc
Rendelések és értékesítés

ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu

+36 70 542 0736

 

© 2024 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store