Gabion pad: A funkcionalitás és az esztétika kombinációja a kertben


A kert kialakításakor nemcsak a megfelelő növények és virágok kiválasztása fontos, hanem olyan kreatív elemek hozzáadása is, amelyek életre keltik és új dimenziót adnak a kertnek. A gabionpad remek példa az ilyen elemekre, amelyek ötvözik a funkcionalitást az esztétikummal. Ez a modern és eredeti kialakítás karaktert visz a kerttervezésbe, miközben gyakorlati célokat is betölt.

Cégünk, a GABIONOK LEMON kiváló minőségű gabionpadokat gyárt. A gabionpadok 2 típusát kínáljuk: 

1. Gabionkosarakból készült gabionpadok

Ez a gabionpad típus gabionkosarakból = kapcsokkal / spirálokkal és kampókkal összekötött gabionhálókból áll. Kínálatunkban komplett gabionkosarakat talál az összes szerelési elemmel (spirálok, kampók). Ha gabionkosarak iránt érdeklődik, amelyeket gabionkapcsokkal és nem spirálokkal kötnek össze - ezek rendezettebb megjelenést eredményeznek -, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben - ugyfelszolgalat@gabionoklemon.hu vagy telefonon - +36 701 659 984 . Nem tartalmaz fát vagy követ. Ügyelni kell a gabionháló megfelelő szembőségére a kőfrakciónak megfelelően - a hálószemnek nagyobbnak kell lennie, mint a kőfrakció.

gabion pad spirálokkal gabion pad spirálokkal 2 gabion pad az ívben gabion ülőhely gabion kerti ülőhely gabion támfal padokkal gabion kaszák klipekkel gabion pad a kertbe 

Vásároljon gabion kosarakat →

Árajánlat gabion kosarakból készült padra →

2. Gabion pad a Premium gabion rendszerből (egyedi gyártású)

Ha szokatlan méretű vagy formájú gabionpadot szeretne, 5 cm hosszúság és 20 cm magasság többszörösével pontosan az Ön igényei szerint készítjük el. Vastagság 20cm - 40cm. A háló mérete 20x5cm. Nem tartalmaz fát vagy követ. Ügyelni kell a gabionháló megfelelő szembőségére a kőfrakciónak megfelelően - a hálószemnek nagyobbnak kell lennie, mint a kőfrakció.

egyedi gyártású gabion pad egyedi gyártású gabion pad gabion pad gabion lemon

Egyedi gabion padot szeretnék →

A gabion pad előnyei: 

  • hosszú élettartam (50 év)
  • nem változik a megjelenése az idő múlásával
  • karbantartásmentes
  • természetes kialakítás
  • Tartós és erős, nem befolyásolja a szél, az eső, a hó vagy a fagy
  • támfalként is szolgálhat

Tipp: Gabionpad építésénél fontos, hogy a felső burkolat (fa/pvc/beton) nagyobb legyen, mint a gabionalap.

A gabionkosarak és a Premium Gabion System összeszerelésére vonatkozó útmutatót lásd a következő oldalon - Gabion összeszerelési útmutató

A Gabion pad egy egyszerű, mégis elegáns, kövekkel töltött acélszerkezet. A gabionkosarak tartós anyagból (horganyzott acélból) készülnek, hogy ellenálljanak az időjárásnak, ugyanakkor elegendő szilárdságot és tartósságot biztosítanak ahhoz, hogy több évtizedig is kitartsanak. A pad formája az egyéni preferenciáknak megfelelően testre szabható, akár egyenes padot szeretne, akár olyat, amelyik ívesen illeszkedik a kert kontúrjaihoz.

A gabionpad nemcsak esztétikai elem, hanem kényelmes pihenőhelyet is biztosít a kertben. Remek hely egy könyv olvasására, baráti találkozókra, vagy egyszerűen csak a körülöttünk lévő természet élvezésére. A gabionszerkezet szilárdságának és tartósságának köszönhetően a pad időjárásálló, és hosszú éveken át állandó elemként szolgálhat kertjében.

A pad gabionszerkezete kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a többi hagyományos kerti elemtől. Ellenáll az időjárásnak, nem változtatja meg a megjelenését és könnyen karbantartható. Ezenkívül összeszerelése és telepítése viszonylag egyszerű, és nem igényel különleges szerszámokat vagy készségeket.

Ha keresi a módját annak, hogy feldobja kertjét, és egyedi elemmel gazdagítsa azt, a gabionpad remek választás. Egyesíti a praktikumot az esztétikummal, és összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöz kertjének, anélkül, hogy bármilyen karbantartást igényelne. Amellett, hogy kényelmes pihenőhelyet kínál, élvezheti természetes és elegáns megjelenését.

gabion padok a parkban
gabion padok a tűzrakás mellett
kertbe alkalmas gabion pad
 

© 2024 GabionokLemon.hu | Az oldal tartalmának más oldalakon történő elhelyezése, nyomtatott és egyéb médiában való terjesztése szerzői jogvédelem alatt ál, és csak a LEMON trade s.r.o. írásos hozzájárulásával lehetséges.

Megalkotta FúúDobre

Biztonságos fizetés

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store